dijous, 12 de gener del 2017

Activitats de novembre al col·legi



El 27 d’octubre, els alumnes de 4t d’ESO, com ja ve sent habitual des de fa uns anys, van entrar a les aules del col·le de la mà del projecte “Mestre per un dia” per tal de fer de profes. Aquesta és una experiència mot enriquidora, tant per als alumnes que donen les classes com per aquells que les reben.




Finals d’octubre es sinònim de fira i els nostres alumnes d’infantil i 1r i 2n de primària feren dues visites durant els dies 25 i 28 d’octubre. El primer dia visitaren les atraccions per tal de pujar amb els companys de la classe i el segon dia aprofitant que la fira estava més propera, visitaren els carrers de Cocentaina, per tal d’observar la transformació que experimenta el poble en aquestes dates.

Com ja vegerem a l'article Classe a la Penyeta Blanca del 10 de novembre, els alumnes de 2n d’ESO feren una visita pel poble des de l'assignatura de C. Socials.  Eixida que aprofitaren per visitar l’exposició “E rompi lo vel. Origen de la devoció d’un poble."



Per últim, el 2 de novembre els alumnes de 3r i 4t de primària feren un viatge fins Xixona per visitar una fàbrica de torró i després es desplaçaren fins Agost per visitar una terrisseria.