divendres, 27 de novembre del 2015

Eleccions a Consell escolar 2015

 


Ahir, 26 de novembre, vam elegir nous representants per al Consell escolar.

Cada cert temps, el Consell escolar ha de renovar parcialment els seus membres i això és el que hem fet. Alumnat, professorat i AMPA constituïxen el Consell escolar i cadascú va escollir els seus nous candidats. Aquests són els següents:

Alumnat: Núria Botella (2n ESO), Pere Mengual (2n ESO)

AMPA: Rosa Mª Torró i Lidia Dueñas.

Professorat: Beatriz Bohíguez (Primària), Encarna Pascual (ESO)

El Consell escolar és un òrgan participatiu que ha de servir perquè la comunitat educativa s’implique, participe, i actue conjuntament. Ahir, no sols el nostre col·legi, sinó tots els centres de la Comunitat Valenciana van tindre eleccions a Consell escolar.

Junta electoral del col·legi

dijous, 19 de novembre del 2015

Comissió mediambiental 2015-2016

Ja s’ha constituït la Comissió mediambiental. Alguns membres van formar part de la comissió el curs passat; d’altres s’han incorporat ara.

La comissió la componen: Daniela, Jaume (1r Primària); Curro, David (2n Primària); Mateo, Irene C. (3r Primària); Mateo, Laura (4t Primària); Joan (5é Primària); María, Dani (6é Primària); Thais, Aroa (1r Secundària); Teresa, Pau V. (2n Secundària); Elena, Mario (3r Secundària); Carlota, Carla M. (4t Secundària), Encarna Pascual (professorat). Actuarà com a secretària de la comissió Carlota F. (4t Secundària).

En la reunió vam revisar el Pla de millora del pati escolar 2014-2015 i vam proposar noves actuacions que a poc a poc anirem treballant en les tutories. Comptem amb algunes iniciatives xulíssimes, que esperem que vos agraden.

Comissió mediambiental