divendres, 10 de juliol del 2015

Homenatge a Vicent Valls

L’Associació d’Amics del Centre d’Estudis Contestans va organitzar un homenatge a Vicent Valls i va demanar la participació a les entitats culturals i socials de Cocentaina.

El nostre col·legi hi va participar en l’homenatge, que va tindre lloc el passat 3 de juliol, al Centre Cultural el Teular. En aquest acte, es va presentar l’últim poemari de Vicent Valls Temps de salobre, llibre que tindreu al vostre abast a la biblioteca del col·legi.


dilluns, 6 de juliol del 2015

#TWIMA2 IS LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Our ESO students have been involved in #twima2.... this stands for The World is my Audience, a global writing project whereby class from all over the world have completed some written work on the topic of DREAMS.

The project culminates in an iBook being published of ALL the kids writing. The book is complete and we can see our writing along with the hundreds of other students around the world. If you want t oread


The outcome is now live: a 700-page interactive iBook live and ready for your downloads!



dimecres, 1 de juliol del 2015

I acabem el curs donant gràcies de tot….

El curs ha acabat. Ja ha passat un altre any escolar, un any on hem compartit, viscut i participat en moltes activitats que ens han ajudat a créixer un poquet més i a aprendre coses noves que desconeixíem o mai haviem tingut l’oportunitat de fer.
Ara arriba el moment de donar gràcies a Déu per tot acò. La capella és un lloc perfecte on poder pensar en tot allò bo que ens ha passat durant l’any mirant Jesús, eixe amic que tant ens vol i ens acompanya en el nostre camí.
Amb el cor obert vam deixar que s’omplira del que Déu volguera per a cadascú de nosaltres.