dimecres, 16 d’abril del 2014

Setmana cultural 2014


"La història de Kuntur", és el títol de la XXIV setmana cultural que viurem els dies 29 i 30 d'abril, on coneixerem gràcies a un personatge molt especial, Kuntur, per mig de tallers i de testimonis de mestres que han estat al Perú la vida, cultura, costums i tradicions de una terra llunyana en la distància però molt prop de nosaltres perquè en ella estàn els franciscans, a la amazonia peruana, concretament al vicariat de Requena. Nosaltres tenim a un amic molt especial allà, fr. Ramón Mª Cobo a Contamana. La vesprada Sol.lidaria del 30 d´abril tindrà dos parts: en primer lloc la venda dels articles d´artesania realitzats pels alumnes i el berenar amb coques preparades per l´AMPA i la segona el concert 'El cor canta a la tuna' que ens oferiràn els alumnes del cor del col.legi serà una bona estona per a tindre´l present a d´ell i als compnys franciscans que comparteixen la vida i la fe amb aquests germans que viuen humilment. Aquest concert és realitzarà al centre cultural El Teular, la entrada costarà 3€ i tota la recaptació serà entregada als responsables de l'ONG franciscana “Hesed-Perú” que ens acompanyaràn eixa vesprada. T´esperem... no faltes!




Les càpsules del temps


Nosaltres, alumnes de 4t d'ESO, enguany som el primer curs que no estem gastant llibres de text a l'assignatura de valencià, ja que treballem per projectes, aprenent inclús més que amb llibres. Acabarem l'any amb aquesta nova dinàmica.

Tots aquests projectes que hem realitzat al llarg del curs estem publicant-los al nostre blog, anomenat Les càpsules del temps. En aquest blog hem allotjat diferents projectes amb els continguts que normalment estarien als llibres de text.
Hem decidit que el blog siga més divertit i diferent als que normalment podem encontrar a internet. Podeu trobar vídeos, pòsters digitals, pdf's amb la informació clau que podeu consultar per alguns dels vostres treballs.

De segur que gaudiureu del nostre blog i si voleu pegar-li una miradeta cliqueu el següent enllaç http://projecteseso.wordpress.com/


Eva Boronat, Sara Carbonell, Paola Cloquell

Triem, llegim, fem un booktrailer

http://biblioactivitats.blogspot.com.es/2014/04/triem-llegim-i-fem-un-booktrailer.html