dimarts, 5 de març del 2013

Divendres, esmorzar


Els alumnes de 4t d’ESO han organitzat un esmorzar per a tot el col·legi

Els més majors del nostre col·legi, els alumnes de 4t d’ESO, se’n van de viatge Fi de curs aquest mes de març. És el viatge que realitzem tots els anys a Itàlia, juntament amb els alumnes de 4t d’ESO del col·legi franciscà de Pego; és la Convivència Assisi 2013.
Com tots sabeu, les alumnes i els alumnes de 4t, al llarg del curs escolar, organitzen activitats per tal d’arreplegar diners per al viatge, i des de la Revista La carabassa volem donar-vos les gràcies a tots els pares, mares, tutors, tutores, alumnes que heu col·laborat i contribuït en aquestes activitats, que han sigut moltes:
-       Barra Fi de curs (juny 2012).
-       Esmorzars (octubre, març).
-       Venda de collars (novembre).
-       Rifa d'un cuixot (desembre; Betlem In fantil).
-       Calendaris escolars (desembre, gener).
-       Berenar (gener).
-       Rifa del Dia dels enamorats (febrer).
-       Venda de colònies (desembre, febrero).
Totes aquestes activitats s’organitzen per tal d’abaratir el cost del viatge i ajudar, en la mesura de les nostres possibilitats, a l’economia familiar. Cal dir també, que hem comptat amb la col·laboració de les mares i pares dels alumnes de 4t d’ESO, que s´han implicat allí on els hem demanat ajuda (barra Fi de curs, calendaris, etc.).
Gràcies a tots.
Ja vos contarem el viatge! Eixim el dia 19 de març, matinet.
Mila Encarna Pascual, tutora
Rosa Ribelles, cotutora

 






dilluns, 4 de març del 2013

Carnestoltes en classe de francés

Els alumnes de 3r d'ESO de francés ens vam disfressar a classe, ja que s'acostava carnestoltes i el tema que hem estudiat és el de la roba. Tots anàvem molt estrafolaris, i hem fet una descripció del que portava posat cadascú. Hem fet una desfilada de models. Araceli ens ha presentat i Elena ha guanyat per ser molt original i portar una combinació molt estrafolària. Ha sigut una classe diferent i molt divertida.